Vesti

Učesnici NASCAR takmičenja alternativu pronašli u iRacing igri

Obožavatelji NASCAR trkačkih događaja su takođe pogođeni pandemijom korona virusa, pošto su sve trke otkazane do daljnjeg, kao i brojni drugi događaji koji okupljaju masovnu publiku.

Kako bi se zabava nastavila i tokom trajanja izolacije i socijalnog distanciranja učesnici NASCAR trka su pronašli alternativu u video igrama, i svoj takmičarski duh su preneli u multiplejer igru iRacing, pošto još uvek nema zvanične licencirane NASCAR igre.

Tokom vikenda su na Twitchu održane trke čisto iz zabave, gde su učestvovali aktivni i penzionisani NASCAR trkači, što je ispratila mnogobrojna publika na platformi. Praćeno tim odličnim uspehom, organizatori su odlučili da čitavo takmičenje prenesu u virtuelni svet, a publika će kompletnu sezonu moći da prati putem televizije Fox.

Ovo novo, nazovimo ga prinudno, takmičnje nosi naziv FOX NASCAR iRacing i osim činjenice da će se odvijati unutar igre, neće biti velikih razlika u odnosu na real-life događaj, pošto će isti likovi biti komentatori i predstavljanje takmičara će se održati po tradiciji.

Ovo je dakle zvanično takmičenje koje su podržali sami organizatori lično, i nije simpatična alternativa poput one koju su održali španski fudbaleri u FIFA 20.

Pogledajte ispod kako je izgledalo nedavno održano takmičenje

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top