PC

Gomila indie igara je trenutno besplatna na platformi Itch.io

Itch.io je mesto na kojem brojni indie developeri objavljuju svoje igre koje su uglavnom mali, eksperimentalni projekti ljudi koji se razvijanjem igara bave iz hobija.

Na ovoj platformi možete pronaći razne alternative po pitanju zabave, pogotovu ako želite da se odmorite od AAA igara.

Sada se i ova platforma, zajedno sa članovima, uključila u #Stayathome inicijativu i pruža vam priliku da potpuno besplatno preuzmete i zaigrate više od 20 igara, dok je veliki broj drugih na popustu i može se uzeti za jako nisku cenu.

Igre su mahom pixel art, ali ima i onih naprednijih, dok po pitanju žanra postoji nešto za svačiji ukus. Procedura uzimanja besplatnih igara je veoma prosta, potrebno je samo preuzeti igru koja vam se dopadne i ona ostaje u vašem vlasništvu zauvek.

Kompletnu ponudu igara možete pronaći na ovom linku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top