PC

Ovaj mod za RE3 Remake svakog zombija pretvara u Nemesisa

Resident Evil 3 Remake se tek treba pojaviti u aprilu, ali zahvaljujući nedavno izdatoj demo verziji, moderi su već prionuli na posao menjanja strukture igre.

Na brojnim sajtova namenjenim za razmenu modova je osvanulo mnoštvo kreacija za jako kratko vreme, među kojima je najstrašniji ovaj o kojem pišemo.

Moder FluffyQuack je uspeo da svakog zombija kojeg sretnete tokom igranja demo verzije RE3 rimejka zameni Nemesisom, glavnim antagonistom igre. Mod nije samo vizuelne prirode, jer je svaki Nemesis udara punom snagom i sa prepoznatljivim režanjem, ali u videu ispod nismo videli upotrebu pipaka.

Mod nije baš savršen, pošto u pojedinim trenucima modeli zombija koji su zamenjeji izgledaju kao da su zauzeli T-pose, i kretanje je u izveštačeno tokom međuscena. I pored toga, priznajemo da nije svejedno probijati se kroz horde Nemesisa koji jedva čekaju da vas se dokopaju.

Tako da, ako vam samo jedan Nemesis u demo verziji nije bio strašan, sada će gomila njih svakako biti.

Ako želite, mod možete preuzeti na ovom linku, ili jednostavno pogledajte kako to izgleda u videu ispod.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top