PC

Pucačina Insurgency: Sandstorm besplatna za igranje do kraja meseca

Besplatnim stvarima neka kraja ove nedelje, sa Ubisoftom koji je omogućio igranje Ghost Recon Breakpoint, i sa Epic Games Store na kojoj su besplatne čak tri igre, među kojima i prošlogodišnji World War Z.

Pored tih, i mnogih drugih igara, do kraja meseca ćete imati prilike da igrate realističnu pucačinu Insurgency: Sandstorm, putem Steam platforme.

Sandstorm poseduje veliki broj inovativnih izmena po kojima se razlikuje od originalne Insurgency igre, i mnoge su dobile pozitivne reakcije publike. Realizam je ostao, po čemu se izdvaja od arkadnih pucačina i vredi je isprobati.

Postoji nekoliko napetih modova u ponudi, mnogima je Frontline omiljeni, a sa novim apejdtom je stigla i nova mapa, podrška za modovanje, i kompletan sadržaj koji postoji vam je dostupan za igranje u narednih 5 dana.

Insurgency Sandstorm je tokom trajanja promocije na velikom popusti i moguće je kupiti ga za 15$, sasvim solidna cena za odličnu pucačinu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top