Filmovi-Serije

Najavljena četvrta sezona animirane serije Castlevania

Nakon izuzetno odlične treće sezone animirane serije Castlevania koja se nedavno pojavila pod pokroviteljstvom produkcijske kuće Netflix, za koju mnogi tvrde da je bolja od prethodne dve, na pomolu je i četvrta po redu.

Netflix je direktno najavio četvrtu sezonu putem Twittera i to na veoma zanimljiv način, što možete pogledati ispod. Za sada nije poznato kuda će nas priča tačno odvesti, kao i kada se četvrta sezone može pojaviti pred publikom.

Sve tri dosadašnje sezone su imale izuzetno pozitivne reakcije, zahvaljujući verodostojnom kazivanju avanture Belmonta i ekipe, dok su animacije iz sezone u sezonu sve bolje, na šta moramo biti zahvalni studiju Powerhouse Animation.

Prva sezona je imala samo 4 epizode, druga 8, i sa trećom je još jednom podignuta cifra na 10 epizoda, a nadamo se da će zajedno sa kvalitetom četvrta sezona imati isti ili veći broj epizoda.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top