Mobile

Sjajni Monument Valley 2 trenutno besplatan za preuzimanje na Android i iOS

Do sada smo pisali o ogromnom broju igara koje su besplatne na platformama kao što su PC i konzole, a sada je jedan odličan naslov besplatan za sve vas koji više volite da se igrate na mobilnim telefonima.

Monument Valley 2 važi za jednu od najboljih mobilnih igara i to sa pravom, pošto donosi odlične zagonetke, protkane predivnim minimalističkim stilom, a pritom pratite i zanimljivu priču iskazanu bez ijedne reči.

Developer igre, Ustwo Games, navodi da igru deli u znak pružanja virtuelnog zagrljaja u ovim trenucima koji svima padaju dosta teško.

Monument Valley 2 je potpuno besplatna za Android uređaje putem Play prodavnice i za iOS platformama putem App Store. Nije poznato koliko će dugo potrajati ova promocija, tako da požurite i što pre ugrabite svoj primerak ove fantastične igre.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top