PlayStation 5

Zvanično najavljena prva horor igra koja izlazi za Playstation 5

Dok mnogi developeri i izdavači tvrde da u razvoju imaju naslove namenjene narednoj generaciji konzola, jako mali broj je pružio konkretne detalje.

Za sada je najavljena samo jedna Playstation 5 ekskluziva, looter-slasher Godfall, a zvanično je poznato da će Cyberpunk 2077 i R6 Siege biti dostupni za igranje na Sonijevoj next-gen konzoli.

Pročitajte još: Otkrivene zvanične specifikacije Playstation 5 konzole

Sada je zvanično predstavljen još jedan naslov, ujedno i prvi horor, za koji je sa sigurnošću poznato da dolazi na PS5. Quantum Error je kosmička horor pucačina iza koje stoji Team KIll Media, studio zaslužan za igru Kings of Lorn. Radnja se odvija u 2109. godini, na istraživačkoj stanici koja je zahvaljujući nizu grešaka postala leglo čudovišta.

Na osnovu trejlera, atmosfera igre deluje zanimljivo, ali za sada nije poznato kada će se zvanično pojaviti pred publikom. Ono što je sigurno da izlazi za PS5 i PS4 konzole.

Izgleda da imamo novi trend kada je u pitanju nadolazeća generacija konzola, gde imamo veći broj najavljenih igara koje dolaze od strane drugih studija, nego što sam Soni najavljuje ekskluzive.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top