PC

Mount & Blade 2: Bannerlord za samo par sati postao najuspešnija igra na Steamu od početka godine

Nakon jako dugog niza godina provedenih u čekanju, pred fanovima je ovog 30. marta konačno i zvanično izašao Mount & Blade II: Bannerlord.

Da je veliki broj igrača dugo čekao da se ovaj naslov pojavi, pokazalo je to da je on sada najuspešnija igra na Steamu koja se pojavila od početka godine.

Bannerlord se pojavio kao Early Access naslov na Steamu i za svega tri sata od pojavljivanja je prikupio preko 145.000 igrača koji se istovremeno nalaze na bojnom polju. Prikupljeno je i 1200 recenzija, od kojih je 88% pozitivno, objavljeno je na zvaničnom Twitter profilu serijala.

Fanovim se čekanje izgleda isplatilo, a što se tiče broja igrača na Steamu, jako je verovatno da će cifra rasti kako vreme bude odmicalo i veći broj bude dobio priliku da igra.

Bannerlord je sa ovim brojem igrača nadmašio dosta “jače” naslove koji su se pojavili od početka ove godine, kao što je Half-Life: Alyx i moćni Doom Eternal.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top