PC

Remaster Call of Duty: Modern Warfare 2 kampanje izlazi sutra

Možda i ranije nego što se očekivalo, misterija koja se krila oko izlaska remasterizovane kampanje iz Call of Duty: Modern Warfare 2 je razrešena.

Posle nekoliko curenja infomacija i nedavnih glasina, otkriveno je da ova kampanja u osveženom izdanju stiže već sutra, 31. marta.

Prvo je portal VGC, zahvaljujući pouzdanim izvorima, otkrio da će Modern Warfare 2 Campaign Remastered izaći 31. marta, a onda je i zvanična stranica Playstation prodavnice za nemačko tržište počela sa radom.

Na toj stranici isto piše da igra sutra izlazi, a ujedno je otkrivena i cena, sa sve fotografijama i trejlerom koji prikazuje grafičko osveženje koje čeka igrače.

Kako je navedeno na sajtu, kampanja košta 25€, a uz nju kupci dobijaju i poseban set skinova koje će moći koristiti u Warzone i Modern Warfare multiplejer modovima.

Odlične vesti za fanove franšize i ove igre, za koju mnogi govore da je jedna od najboljih u pod-serijalu. Mi jedva čekamo da ponovo zaigramo neke od odličnih nivoa i to sa sve grafičkim osveženjima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top