PlayStation 4

U igri Dreams kreirano okruženje sa neverovatnim fotorealizmom

Jedna od poslednjih ekskluziva koja se pojavila za Playstation 4 konzolu prošlog meseca je igra koja baš i nije igra kakvu očekujete.

Dreams vam omogućava da igrate na hiljade igara kreiranih od strane zajednice, ili da vi sami kreirate igre, bez potrebe za poznavanjem programskih jezika. Do sada je bilo nekoliko zanimljivih igara i projekata, u kojim su se kreatori bavili gejmplejom, a u ovom o kojem sada pišemo je fokus više bio na grafičkim mogućnostima igre.

Bad Robo je napravio okruženje obogaćeno neverovatnim fotorealizmom koje je kreirano unutira endžina same igre Dreams. Nivo je nazvan Closer to the river i prikazuje reku i šumu u okruženju, gde se može zapaziti neverovatan nivo detalja na lišću i vodi. Kreator se poigravao i sa elementom maske i osvetljenja i dobio je fantastične rezultate.

Ono što je još impresivnije vezano za ovaj fotorealistični snimak je da je napravljen upravo u Playstation 4 igri, jer smo do sada ovakve kreacije viđali samo u naprednim endžinima kao što je Unreal endžin.

Sada vas ostavljamo da uživate u videu i pogledu:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top