PC

4X strategija Endless Legend besplatna za igranje na Steamu do kraja marta

Ako ste ljubitelj strategija i imate teškoća u pronalaženju zanimacije tokom izolacije zbog korona virusa, Amplitude Studios vam nudi besplatno rešenje u vidu igre Endless Legend.

Radi se o 4X turn-based strategiji u kojoj ste na zadatku da spasete planetu Auriga, kontrolisanjem svakog aspekta i borbom sa svim pretnjama koje vas snađu. Igru krasi zanimljiv vizuelni stil sa jedinstvenim mehanikama za jednu 4X strategiju, o čemu govore mnogobrojne pozitivne reakcije.

Endless Legend je moguće besplatno igrati u tokom cele nedelje, odnosno sve do 30. marta, na Steamu. Tokom trajanja tog perioda, igra će biti na velikom popustu i možete je kupiti za 7,50 dolara ako vam se dopadne tokom ovog perioda.

Ovih dana postoji dosta besplatnog sadržaja na raspolaganju, tako da bukvalno možete da birate šta ćete igrati, a ponudu igara možete videti na ovom linku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top