PC

Bethesda iznenađena zbog negativnih reakcija igrača na novi sadržaj za Fallout 76

Bethesda trenutno uveliko radi na novom sadržaju za Fallout 76 u vidu besplatne Wastelanders ekspanzije, sa kojim bi konačno bio dodat dugo najavljivani PvP dodatak.

Međutim, i pored najava da se radi o sadržaju koji donosi korenite promene i koji će Fallout 76 transformisati u pravi Fallout naslov, reakcija publike je negativna i odziv je dosta slab. Nedavno se videlo kako su igrači pobesneli zbog dodavanja agresivnih mikrotransakcija i zabrinutosti da će to biti slučaj i sa sadržajem nove ekspanzije.

Pored toga, Bethesda je iznenađena izuzetno slabim odzivom igrača za testiranje PvP komponente. Pit Hajns, potpredsednik Bethesde, izjavio kako se radi od dosta malom broju igrača u odnosu na kompletnu igračku bazu, i navodi da je interesovanje bilo znatno veće kada se radio o PvE komponenti.

Fallout 76 je od samog početka bio na udaru kritika zbog slabe ponude sadržaja i agresivnih mikrotransakcija, što se kasnije produbilo manjkom odgovora i slabim angažovanjem kada je u pitanju rad na ispravkama. Sada je najavljeno da će i nakon dolaska Wastelanders ekspanzije biti nastavljen rad na novinama i da će ubrzo biti podeljen plan vezan za sve buduće dodatke.

Wastelanders ekspanzija stiže 7. aprila, a ispod možete pogledati šta sve donosi.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top