PC

Dragon Ball Z: Kakarot dobija prvi DLC – A New Power Awakens

Nakon odlične prve nedelje sa preko milion i po prodatih primeraka, Bandai Namco je krenuo da radi na proširivanju priče u Dragon Ball Z: Kakarot i sada je otkrio detalje za najnoviji DLC paket.

Novi DLC će biti samo jedan deo predstojeće priče, koja će se nastavljati sa narednim ekspanzijama i on nosi naziv A New Power Awakens. DLC donosi popularne karaktere sa njihovim transformacijama koje smo viđali u Dragon Ball Super.

To znači da ćemo moći da dostignemo Super Saiyan tranformaciju u borbi sa Beerusom, i najbolje od svega je to što će igrači novi moć koristiti i tokom same priče, za koju vam je potrebno preko 100 sati igranja kako biste je prešli.

Bandai Namco je objavio da zajedno sa novom pričom dobijamo i paket sa muzikom, prepoznatljivom po izvođenju u anime serijalu.

Tačan datum dolaska nove priče i muzike trenutno nije poznat, ali će se pojaviti ovog proleća za igrače koji poseduju sezonsku propusnicu, dok će oni koji je ne poseduju morati da sačekaju do leta.

Zajedno sa novim detaljima su izdate i fotografije iz DLC sadržaja, koje možete pogledati ispod:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top