PC

Dve asimetrične multiplejer pucačine možete isprobati besplatno tokom vikenda

Pored mnogobrojnih drugih besplatnih igara koje imate na raspolaganju u predstojećim danima, kao što su World War Z na Epic Games Store i promo vikend za Ghost Recon Breakpoint, možete učestvovati u otvorenim beta testovima za dve nadolazeće igre.

Oba naslova su asimetrične multiplejer pucačine, vrsta igara gde se grupa bori protiv jednog moćnog karaktera. Ovog vikenda možete birati između Project Resistance ili Predator: Hunting Grounds.

Update(16:15): Pred sam početak beta testiranja, Capcom je objavio da zbog iznenada nastalih problema sa serverima odlaže do daljnjeg početak otvorene bete za Project Resistance na PS4 i PC platformama.

Project Resistance je smešten u Resident Evil univerzumu, gde možete igrati kao grupa studenata zarobljena u lavirintu iz kojeg moraju pobeći, ili kao Mastermind koji kontroliše celokupni prostor i pritom može preuzeti oblik Nemesisa ili Mr X-a kako bi se direktno obračunao sa drugom stranom.
Project Resistance je deo Resident Evil 3 rimejka, a ovo testiranje će Capcomu dati uvid u greške i dodatne ispravke pre samog izlaska. Beta je počela već danas, 27. marta i trajaće celih nedelju dana, do 3. aprila, na Steamu, PS4 i Xbox One platformama.

Sa druge strane imamo igru koja će obradovati sve fanove holivudskog Predatora. Hunting Grounds vas vodi u prašume Južne Amerike, gde ćete kao popularni vanzemaljac loviti ljudsko meso koristeći naprednu tehnologiju i moć skrivanja, ili ćete se kao gerilski vojnik pomoću taktiziranja i bogatog arsenala vatrenog oružja izboriti sa pretnjom.

Otvoreno beta testiranje za Predator: Hunting Grounds počinje 27. marta u 16 časova po našem vremenu i dostupno je putem PC i PS4 platformi. Datum zavšretka trenutno nije dostupan.

Predator: Hunting Grounds dolazi 24. aprila ove godine.

Koja igra je vama privlačnija?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top