PlayStation 5

Glasine: Nova Spider-Man igra stiže naredne godine za PS5

Iako se radi o glasinama, lepo je čuti da Sony priprema bogatu ponudu ekskluziva za Playstation 5, kao što je drugi deo igre Spider-Man, o kojoj je već ranije bilo reči.

Sada je na Redditu otkriveno da Insomniac Games uveliko priprema nastavak igre Spider-Man i da je planirani datum izlaska kraj 2021. godine, dok najavu možemo očekivati već ovog leta.

Što se tiče same igre, glasine otkrivaju da će igra biti u potpunosti singlplejer i da neće imati onlajn igranje. Radnja će se odvijati 5-6 meseci nakon događaja iz prve igre i biće smeštena u zimskom okruženju, što će biti dosta zanimljivo ako se ostvari.

U igri će se pojavljivati brojni karakteri iz Spiderman univerzuma, a biće prisutan i Venom, dok će se u pojedinim sekcija menjati igrivi karakteri. Prisutne će biti i nove mehanike u vidu kreiranja lanaca paukovih mreža, dok će swinging mehanika pretrpeti izmene i doneće znatno bolje animacije.

Nalog koji je otkrio ove detalje je nedavno kreiran, što može uputiti na to da se radi o lažnim informacijama, ili izvor jednostavno želi da zaštiti svoju privatnost i izbegne eventualnu kaznu zbog otkrivanja ovih detalja. Spider-Man 2 će navodno posedovati 3 režima kretanja po mapi, arkadno, realistično i hibridno, koje će ostati verno mehanici ljuljanja iz PS4 igre.

Bilo kako bilo, čekamo da Sony otkrije zvanične detalje o ekskluzivama koje možemo očekivati za Playstation 5, a do tada bacite pogled na kompletne specifikacije ove next-gen konzole.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top