Vesti

Microsoft do sada utrošio preko 100 hiljada sati kako bi starije Xbox igre bile kompatibilne sa Xbox Series X

Do sada neviđene performanse, opcija za momentalni nastavak igranja i nakon dužeg perioda i gomila drugih inovacija koje ćemo dobiti sa Xbox Series X konzolom će biti ispraćeno još jednom daleko iščekivanijom funkcijom.

Kao što je to bio slučaj sa Xbox One konzolom, Majkrosoft je i za narednu generaciju naporno radi na backwards compatibility, koja će omogućiti svima da na novoj konzoli zaigraju naslove koji su se pojavili za prethodne uređaje iz Xbox porodice.

Da je dosta pažnje posvećeno upravo ovoj funkciji, otkriveno je nedavno putem Twittera, gde je na zvaničnom Xbox kanalu objavljeno da je do sada utrošeno preko 100.000 sati testiranja i rada kako bi se omogućilo da naslovi sa Xbox One, originalne i 360 konzole budu igrivi na narednoj generaciji.

Zajedno sa ovim detaljem je stigla i potvrda da će na hiljade igara biti dostupno od prvog dana za igranje na Xbox Series X konzoli. Velika je verovatnoća da se Xbox One igre dobiti neke dodatke pre pojavljivanja na next-gen konzoli, što može biti potencijalno privlačno i za nove i stare korisnike.

Nadamo se da će Majkrosoft imati i dobru ponudu novih igara i ekskluziva za Xbox Series X, kako ne bi ponovio grešku koju je načinio sa Xbox One.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top