PC

Microsoft Flight Simulator će imati vazdušni saobraćaj nalik onom iz stvarnog sveta

Jedna od simulacija koju sa nestrpljenjem očekujemo ove godine je svakako Microsoft Flight Simulator, igra u kojoj ćete imati priliku da sa praktično fotorealističnom grafikom letite čitavom planetom.

Ovo je sa pravom jedna od najambicioznijih simulacija letenja i to ne samo po pitanju grafike, već po posvećenosti developera iz Majkrosofta da što više sitnih detalja prenesu iz stvarnog života u virutelni.

Več smo pisali da je za kreiranje sveta u igri iskorišćeno neverovatnih 2 petabajta podataka, a sada je razvojni tim otkrio nove detalje koji se tiču multiplejer i dinamike letačkog sveta.

Naime, pored živog saobraćaja na tlu, sa sve aktivnim životinjskim svetom, igrači će imati i poprilično veliki broj kolega na nebu, pošto će Microsoft Flight Simulator imati razvijenu mrežu vazdušnog saobraćaja, baziranu na onu iz stvarnog života.

Na taj način, u igri će saobraćati isti broj aviona i drugih letelica kao i u stvarnom svetu, a za slučaj da igrači igraju u oflajn modu, veštačka inteligencija će se pozabaviti simulacijom. To nije sve, jer će ovaj naslov nuditi masivni mod igranja u kojem će se nalaziti sve letelice iz stvarnog sveta, ali i svi igrači koji se u tom momentu nalaze u igri, tačnije svi će deliti jedan ogromni virtuelni svet.

Kako bi sve bilo još realističnije, vremenski uslovi će takođe biti bazirani na događanjima iz stvarnog života, tako da ako na nekoj lokaciji naiđete na oluju, onda se ta oluja dešava i u stvarnosti.

Microsoft Flight Simulator ima velike šanse da bude najbolja simulacija ikada kada se pojavi, ali trentno nije poznato kada, pošto kao datum izlaska i dalje stoji samo “2020”.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top