PC

Novi mod igranja stigao u Call of Duty: Warzone

Prvi veliki apdejt za Call of Duty: Warzone je najavljen pre nekoliko dana, kada je otkriveno da igrače od novina očekuju jedino nova oružja.

Sada kada je apdejt zvanično i postao dostupan igračima, saznaje se da zapravo postoji više novina. Pored oružja, tu je i novi mod igranja koji je u suštini varijacija Plunder moda, samo dosta krvavija. Mod je nazvan Blood Money i funkcioniše slično kao Plunder, ali u njemu dobijate novac za svako ubistvo koje načinite i pritom vas očekuje bonus za svaku Bounty misiju koju ispunite.

Novi mod je povod za dosta agresivniji pristup igranju, pošto su eliminacije dodatni izvor novca i značajno će pomoći u ubrzanom prikupljanju koje je potrebno za pobedu.

Što se tiče izmena u Warzone, uz promene u balansu je stiglo i povećanje cene za loadout dropove na 8,500$ .

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top