PC

Odložen datum izlaska za Wasteland 3

Dosta dugo se čeka na Wasteland 3, najnovije izdanje u popularnom post-apokaliptičnom serijalu igara, ali se nažalost  period čekanja dodatno produžava zbog novog odlaganja datuma izlaska.

Prvobitni datum izlaska dobijen krajem prošle godine je označavao da će se Wasteland 3 pojaviti 19. maja za PC, PS4 i Xbox One, ali je sada na Twitter profilu igre objavljeno da se datum izlaska pomera za nekoliko meseci, i odigraće se 28. avgusta.

Iako nije zvanično navedeno, glavni razlog za pomeranje datuma izlaska je verovatno situacija sa korona virusom, pošto se u obaveštenju za javnost navelo da je tim naišao na logističke probleme koji su imali uticaja na datum izlaska.

Dodatno vreme će se iskoristiti za poliranje igre, optimizaciju i implementaciju preporuka od strane igrača dobijenih tokom beta testiranja.

inExile Entertainment je za Wasteland 3 imao izuzetno uspešnu kampanju na crowdfunding platformi Fig, čime je obezbeđena bogata priča sa preko 50 sati sadržaja, multiplejer mod igranja i osvežena mehanika borbe po uzoru na onu iz XCOM.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top