PC

Pouzdani izvor otkrio da se radi na novoj Spyro igri

Spyro fanovi ovih godina imaju dosta razloga za radovanje. Prvi razlog je taj što se čuvena trilogija vratila se u potpuno novom izdanju, a drugi je što ih očekuje još igara.

Osvežena Spyro trilogija je dobila dosta pozitivnih reakcija, sasvim zasluženo, a Activision je praćen tim uspehom, kao uspehom remasterizovanih Crash igara, izjavio da fanovi mogu da očekuju još više starih igara u novom ruhu, ali i potpuno nove avanture omiljenih junaka.

Sada je portal TheGamingRevolution, pouzdani izvor kada su u pitanju procurele informacije iz kompanije Activision, otkrio da je u razvoju nova igra u Spyro serijalu. Izvor ove glasine, nije želeo da zalazi u detalje, već je jednostavno objavio da je nova igra u razvoju.

“Nova igra” može značiti bilo šta, to može biti neki poptuno novi nastavak kojeg do sada nismo viđali u ovoj franšizi, ili možda dobijamo remaster/remake nekog naslova koji se pojavio nakon originalne trilogije, dok nije isključena i opcija da se radi na mobilnoj igri.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top