PC

Sem Fišer dolazi u Ghost Recon Breakpoint

Fanovi Splinter Cell serijala već godinama sa nestrpljenjem očekuju povratak novih avantura čuvenog Sema Fišera, a Ubisoft kao da namerno ne želi da fanovima ispuni tu želju već im ovog junaka donosi kroz avanture u drugim igrama.

Sem Fišera ćemo sada videtu u Ghost Recon Breakpoint, sa novim apdejtom koji stiže 24. marta. Izdavač nije podelio nikakve konkretne detalje, tako da ne znamo da li će biti igriv, ili će svoja umeća koristiti kao podrška.

Ovog popularnog junaka smo videli u prethodnoj Ghost Recon igri, Wildlands, gde je došao sa specijalnim misijama i bonus sadržajem.

Breakpoint je imao dosta problematičnu premijeru, prepunu problema i nezadovoljnih igrača sa optužbama da Ubisoft samo reciklira sadržaj, zbog čega je odlučeno da se izvrše brojne izmene, ali tek ostaje da se vidi da li će to dati pozitivne rezultate.

Najava je došla u vidu kriptičnog videa kojeg možete pogledati u tvitu ispod.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top