Filmovi-Serije

Snimanje druge sezone The Witcher serije zaustavljeno zbog korona virusa

Korona virus ne utiče samo na organizovane skupove i zakazane projekcije filmova, već i na snimanje i produkciju Netflixovih ostvarenja.

Samim tim, odluka ove produkcijske kuće da zaustavi snimanje svih serija i filmova znači i da se stalo sa snimanjem druge sezone The Witcher serije. Kako prenosi Deadline, snimanje druge sezone serije je zaustavljeno na dve nedelje kako bi produkcijski tim doneo ispravne izbore o tome kako nastaviti dalje.

Vrlo je verovatno da povratak na snimanje Henrija Kavila i ostale ekipe može biti dodatno odložen, ako se situacija sa korona virusom bude dodatno pogoršala u Velikoj Britaniji i Sjedinjenim Državama.

Nakon uspešne prve sezone koja je od decembra dostupna na Netflixu, ovaj prinudni odmor je dobro došao glumcima i ekipi, a nadamo se samo da ovo neće dovesti do dodatnog odlaganja izlaska druge sezone serije, koji je trenutno planiran za 2021. godinu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top