PC

Solo mod igranja od sada dostupan u Call of Duty: Warzone

Call of Duty: Warzone, besplatni Battle Royale mod igranja koji se pojavio kao samostalni dodatak za Modern Warfare je prikupio dosta igrača za samo nedelju dana od pojavljivanja, prema nedavnim ciframa to je 15 miliona boraca.

Zajedno sa podeljenim objavama vezanim za broj igrača, Activision je objavio i dosta ambiciozne planove u vidu dodavanja novih modova igranja i proširenja limita igrača sa 150 na 200.

Prva novina koju Warzone dobija nakon izlaska je Solos mod, koji omogućava igračima da se sami upute u pokoravanje Verdansk mape. Igrači su praktično u startu zahtevali ovaj mod igranja, kako ne bi zavisili od ostalih saigrača, i dobro je videti da su developeri poslušali igrače u tako kratkom roku.

Broj igrača će nastaviti da raste u Warzone, a Activision se od samog starta trudi da ponudi što više novina, čime želi da izbegne odbojnost igrača prema istim scenarijima, kao što se to događalo sa Apex Legends, Battle Royale suparnikom kompanije Electronic Arts.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top