PC

Stigla je prva fotografija iz PC verzije igre Horizon Zero Dawn

Vest da će jedna od first-party ekskluziva kompanije Sony ugledati svetlost dana na drugoj platformi je došla kao pravo oduševljenje za mnoge, pre svega za fanove na PC platformi.

Zajednica igrača na računarima je dobila informaciju i da će Horizon Zero Dawn izaći već ovog leta, tako da je sada ostalo samo da sačekamo i prvi prikaz gejmpleja na “novoj” platformi.

Nedavno je na Steam stranici igre objavljena i prva fotografija iz Horizon Zero Dawn koja je nastala iz PC verzije. Fotografija se našla u moru ostalih i ona jedina nije imala je kreirana na PS4 Pro uređaju, a ono što je bilo još sumnjivije fanovima je ultra wide rezolucija slike od 3440×1440 piksela, koja nije podržana na PS4 uređajima.

Ubrzo je stigla i potvrda od strane studija Guerilla Games da je to stvarno fotografija proistekla iz PC verzije, a ujedno smo dobili i potvrdu da će Horizon Zero Dawn imati podršku za rezolucije “širokog formata”.

Vrlo je verovatno da će se ovaj naslov pojaviti sa brojnim funkcijama koje poseduje PC verzija, kao što su već najavljena Steam dostignuća, dok će ostatak biti otkriven kako se budemo približili datumu izlaska.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top