PC

Za sada nema naznaka da će Gamescom 2020 biti otkazan

Obožavatelji gejming skupova i sajmova su za ovu godinu već pretpreli veliko razoračanje sa potpunim otkazivanjem Electronic Entertainment Expoa(E3) za 2020. godinu, zbog pandemije korona virusa.

Pored E3 sajma, otkazani su praktično svi esport i gejming događaji za prvu polovinu godine, dok se pojedini okreću onlajn komponenti. Međutim, želja fanova da konvencije u drugoj polovini godine neće biti otkazane možda bude ostvarena, barem kada je Gamescom 2020 u pitanju.

Organizatori ovog sajma, koji se svake godine održava u Kelnu u Nemačkoj, su povodom aktuelne situacije izdali objavu kojom se fanovi uveravaju da za sada ne postoji nikakva naznaka da bi Gamescom mogao biti otkazan ili pomeren.

U objavi je navedeno da su u Kelnu do 10. aprila otkazani svi masovni skupovi, što znači da se sve pre tog datuma odlaže ili pomera, čime se stvara dosta gusti raspored koji ostavlja malo vremana za usklađivanje i pripremu prostora.

Navodi se da i pored toga, nema pretnje za Gamescom koji se održava krajem avgusta, čime se sa pripremama nastavlja po planu. Ako se kojim slučajem ispostavi da Gamescom 2020 mora biti otkazan, organizatori će vratiti novac svim posetiocima.

Na osnovu ove objave, Gamescom i dalje za datum održavanja ima period od 26. do 29. avgusta.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top