PC

Zvanični sajt za GTA VI bi uskoro mogao početi sa radom

Jedna od najiščekivanijih igara današnjice je definitivno GTA VI, za koji iz Rockstar Gamesa do sada nismo dobili nikakve zvanične detalje, već su jedini izvor glasine.

Glasine su do sada otkrivale da Rockstar stvarno nešto krčka iza zatvorenih vrata. Sada imamo sličnu situaciju, pošto su oštrooki fanovi primetili da su ažurirani sajtovi koji su u direktnom vlasništvu izdavača Take-Two Interactive, a vezani su za GTA VI. To su sajtovi gtavi.com, gtavicecityonline.com i gta-miami.com.

Sva tri sajta nisu aktivna ovog momenta, ali je Take-Two još pre nekoliko godina kupio domene kako bi se obezbedio. Nedavno ažuriranje, kao i promena lokacije domena iz Minhena na server u Njujorku, mogu značiti da bi zvanični sajt vezan za GTA VI uskoro mogao početi sa radom.

Ovo znači da nas nove vesti za ovaj dugoočekivani nastavak u kultnom serijalu, verovatno očekuju u narednom periodu. Ako je verovati jednom izvoru, najava GTA 6 bi se mogla odigrati već 25. marta, što se nažalost nije odigralo. Možda Rockstar planira da baci pravu bombu pred fanove i dodatno optereti internet neverovatnim vestima u skorije vreme.

Pomno ćemo pratiti Rockstarov sajt u iščekivanju objave, i prvi ćemo vas izvestiti o bilo kakvoj promeni.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top