Vesti

Golman Real Madrida svake nedelje na Twitchu igra NBA 2K20 protiv drugih poznatih ličnosti iz sveta sporta

Pandemija korona virusa je dovela do otkazivanja aktuelnih sezona sportskih dešavanja kao što su NBA, Liga Šampiona i brojne druge regionalne i državne lige.

Mnogi sportisti su tako primorani da zabavu za sebe i svoje fanove pronađu na nekom drugom mestu, a u ovom slučaju je to u video igrama.

Tibo Kurtoa, reprezentativac Belgije i golman Real Madrida, je u saradnju sa 2K Games pokrenuo zanimljivu nedeljnu praksu zvanu NBA 2K Sundays, gde gledaoce očekuje okršaj protiv drugih poznatih ličnosti evropskog sporta.

Iako je fudbaler, Kurtoa obožava NBA igra tako da će sa zadovoljstvom igrati protiv kolega i zabavljati gledaoce tokom ovih teškoh vremena. Prvi meč je odigran prošle nedelje, gde je Tibo igrao protiv Matsa Humelsa, fudbalera Borusije iz Dortmunda kojeg možete pogledati reprizi strima putem ovog linka.

Ovo je odlična inicijativa sportista i izdavača igara, a u prošlosti smo već videli kako fudbaleri simuliraju mečeve u video igrama, kao i da je čitavo NASCAR takmičenje prebačeno u iRacing.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top