PC

PlanetSide 2 oborio sopstveni Ginisov rekord zahvaljujući rastu broja igrača

Kao što se priroda vraća u neka naseljena područja, tako se igrači u potrazi za zabavom vraćaju ranije omiljenim igrama.
Mnogi naslovi su doživeli porast broja igrača, Steam konstantno obara rekorde po broju simultanih korisnika, a PlanetSide 2 je zahvaljujući tome oborio sopstveni Ginisov rekord.

Igrači su u ovom naslovu pre nekoliko godina postavili rekord u kategoriji “najviše igrača u jednoj FPS borbi” sa 158 igrača, što je sada oboreno sa čak 1283 boraca, samo na jednoj platformi.

PlanetSide 2 je sa svojim bitkama masovnog formata odlična igra za ovakvu vrstu rekorda, a novi je postignut zahvaljujući povećanju broja igrača od 60%. Pored korona virusa, za ovo povećanje je zadužen i nedavno izdati apdejt, najveći koji se pojavio u skorije vreme.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top