PlayStation 4

The Last of Us 2 odložen do daljnjeg

Nakon velikog broja ranijih odlaganja, The Last of Us 2 je ponovo odložen, ali ovoga puta na neodređeni period, pošto Naughty Dog sada nije pružio novi datum.

U zvaničnoj objavi na Twitter profilu sajta Naughty Dog je navedeno da su se sada isprečili logistički problemi u razvoju igre, koji se mahom tiču problema distribucije. Otkriveno je da je razvoj igre gotovo priveden kraju, ali da je želja da svi igrači u svetu istovremeno dobiju priliku da zaigraju The Last of Us 2, zbog čega je dovedena odluka o odlaganju.

Iako nije direktno spomenuto, glavni razlog za novo odlaganje je korona virus, a pošto nije poznato do kada će trajati pandemija, sigurnije je bilo ne podeliti novi datum, već sačekati smirivanje situacije.

Ovo je drugo odlaganje za ovu godinu, pošto je prvobitno planirano da The Last of Us 2 izađe 21. februara, pa je odložen za 29. maj, a sada samo ostaje nada za fanove da “do daljnjeg” neće predugo trajati. Sony je prošlog meseca izjavio kako pomno prati situaciju i svojevremeno je objavljeno da nema potrebe za odlaganjem, ali se sada ispostavlja da ipak postoji potreba za tim.

Za sada nije poznato da li će druga planirana Playstation ekskluziva koja se treba pojaviti na leto, Ghost of Tsushima, biti odložena.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top