PC

Platinum Games ipak planira da napravi još jednu najavu

Studio Platinum Games je napravio neslanu šalu za prvi april sa izjavom da je dugo najavljivana četvrta objava zapravo bila samo trik, što je izazvalo ogorčenost mnogih fanova.

Na svu sreću, Platinum Games će “ispraviti svoju grešku” pošto je tizovano da ipak postoji još jedna planirana najava igre ovog studija. Prava četvrta najava ili peta, kako god je nazvali, ovoga puta će biti prava i odigraće se uskoro.

Na zvaničnom sajtu koji je do sada tizovao dolazak najava, takoreći “najavu najave”,  se sada pojavio tekst “Bonus Stage”, što znači da fanovi još uvek imaju čemu da se nadaju.

Naravno, ne zna se o kakvoj se najavi radi, pošto bi to mogla biti najava neke potpuno nove igre, ili ćemo konačno dobiti datum izlaska za Bayonetta 3, mada se više nadamo da će biti najavljena i za ostale platforme.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top