PC

Capcom kroz anketu pita fanove da li žele još rimejk izdanja Resident Evil igara

Resident Evil 3 Remake je stigao početkom meseca i zabeležio je manju popularnost nego rimejk drugog dela, ali to neće omesti misiju kompanije Capcom da pruži još rimejk izdanja igara.

U najnovijoj anketi ove kompanije, pred fanove je postavljeno pitanje da li žele da se nastavi sa izdavanjem rimejk izdanja igara iz Resident Evil serijala. Pitanje je bilo formulisano u smisli da li bi fanovi bili zainteresovani kada bi se neki novi Resident Evil rimejk pojavio.

Ovo je možda samo formalno pitanje kojim bi Capcom odlučio da li da nastavi sa trendom koji je započet, ili jednostavno beleži interesovanje fanova, a na novom rimejku se već radi. Igre koje bi mogle biti rimejkovane, prema nekom rasporedu, su Resident Evil 4 ili neki spin-off naslovi, poput Code Veronica ili RE: Survivor.

Videćemo šta budućnost nosi, ali ne očekujte da naredna Resident Evil igra bude rimejk, pošto glasine upućuju na to da sledeće godine stiže osmi deo sa značajnim promenama u odnosu na dosadašnje naslove.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top