PC

Volition radi na potpuno novoj Saints Row igri!

Fanovi Saints Row serijala imaju dosta razloga za radovanje, prvi je dolazak remastera 3 dela na konzole i PC, a drugi i daleko veći razlog je taj da se radi na potpuno novoj SR igri.

Sada se ne radi o nikakvim glasinama, već je reč o zvaničnoj potvrdi putem zvaničnog Twitter profila brenda. Jedan od fanova je zapitao šta se događa sa Saints Row 5, na šta je odgovor bio da Volition radi na potpuno novoj Saints Row igri, dok je za remaster zadužen Sperasoft.

Ovo znači da igrače očekuje potpuno nova Saints Row avantura, ali za sada nije poznato da li se radi o direktnom nastavku, odnosno petom delu, ili je u pitanju neki spin-off.

Vesti vezane za novi Saints Row naslov su počele da kruže tokom prošle godine, ali još uvek čekamo na potpuno predstavljanje igre i nove detalje.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top