PC

Assassin’s Creed II je besplatan na uPlay prodavnici do 17. aprila

Kao što je bilo objavljeno krajem prošle nedelje, Ubisoft je za PC igrače omogućio da potpuno besplatno preuzmu čuveni Assassin’s Creed II.

Assassin’s Creed II je besplatan za preuzimanje od danas, 14. aprila pa sve do 17. aprila u 15 časova putem uPlay prodavnice, nakon čega će zauvek ostati u vašem vlasništvu tako da natenane možete da uživate u Firenci iz 15. veka.

Ovo iskustvo počinjete kao Ezio Auditore koji nakon ubistva njegovog oca odlučuje da se pridruži misterioznom odredu ubica iz senki kako bi se izborio za pravdu i osvetu. AC 2 nudi dosta zanimljivo iskustvo i predstavlja jednu od najboljih igara u serijalu sa odličnim mehanikama i pričom koja poseduje dosta istorijski tačne elemente.

Ako ova besplatna igra ne uspe da zasiti vašu zeđ za Assassin’s Creed serijalom, ostale igre su na velikom popustu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top