PC

WWE 2K21 igra navodno otkazana

Godinama unazad smo dobijali nova izdanja WWE igara koja su se bavila atraktivnim rvanjem nalik onom koje je se organizuje na teritoriji Sjedinjenih Američkih Država.

Međutim, proteklih nekoliko godina je reakcija publike bila negativna zbog dosta loših elemenata, pre svega kod igre WWE 2K20, u vidu animacija, mikrotransakcija, pa čak i baga koji je potpuno onemogućio igranje početkom godine.

Toliko problema, zajedno sa repetitivnim gejmplej mehanikama i nedostatkom inovacija, jednostavno nije moguće rešiti tokom perioda od godinu dana, zbog čega je 2K Games izgleda rešio da jednostavno otkaže 2K21.

Kako navodi bivši pisac za WWE igre, Džastin Liper, WWE 2K21 je jednostavno otkazan, tako da fanovi ove godine neće dobiti WWE igru. Liper je od pouzdanih izvora saznao da je rešeno da se igra otkaže, a i sama Wrestlemania 36 je to na neki način potvrdila, pošto nije bilo nikakvih vesti vezanih za video igru, kao što je to bilo prethodnih godina.

Sačekaćemo na zvaničnu objavu izdavača i developera, ali odustajanje od WWE 2K21 je potencijalno dobra stvar, pošto će biti više vremena da se otklone svi problemi i da se serijal konačno osveži.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top