PC

World of Tanks igrači imaju priliku da besplatno preuzmu 4X strategiju Master of Orion

Ako su vam dosadile tenkovske bitke po verno kreiranim ratištima igre World of Tanks, Wargaming ima šta da ponudi u zamenu.

Umesto ratnih mašina, ovaj izdavač vas besplatno vodi u svemir sa Master of Orion, 4X strategijom koja se prvobitno pojavila 1993. godine, ali je zahvaljujući osnovaču Wargaminga dobila reboot pre nekoliko godina

Wargaming je odlučio da igru do 23. aprila pokloni ali samo onima koji su igrači World of Tanks. Naime da biste na svom nalogu trajno dobili igru morate do ovog datuma odigrati bar jednu partiju u World of Tanks. S obzirom da ne postoje nikakva druga ograničenja to možete uraditi i kao potpuno novi korisnik ako na primer više volite strategije od akcionih igara. Ako ste već postojeći korisnik dovoljno je samo odigrati jednu partiju i igra će se pojaviti u okviru Wargaming centre launchera, dakle ne dobijate ključ za neku drugu platformu.

Master of Orion u novoj izvedbi ima jako lepu grafičku i zvučnu podlogu a interesantno je da jednom od likova glas pozajmljuje poznati glumac Mark Hamil, najpoznatiji naravno po ulozi Luka Skajvokera u Star Wars sagi. Svojevremeno smo radili i opis ove igre pa ako vam treba više informacija predlažemo da ga se podsetite na ovom linku.

Izvor: Klan RUR

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top