Nintendo Switch

SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated sa novim trejlerom dobio datum izlaska

THQ Nordic sa svojim brojnim studijima radi da igračima donese nova iskustva, ali i da podseti na ona stara, naizgled zaboravljena.

Prošle godine smo dobili najavu rehidriranog, odnosno rimejkovanog, naslova Battle for Bikini Bottom, koji se bavi avanturama kockastog junaka i ostale družine, što je izazvalo oduševljenje mnogih fanova.

Od najave na E3 sajmu i nekoliko kasnijih trejlera, sve do sada smo čekali da magična školjka konačno kaže “da” i otkrije datum izlaska za Battle for Bikini Bottom Rehydrated. Ovaj naslov će se pojaviti ovog leta, tačnije 23. juna za PC, PS4, Xbox One i Switch, u pravo vreme za rashlađivanje na dnu mora.

THQ Nordic je izjavio kako je srž gejmpleja ostala ista, ali zato postoji znatno bolja grafika sa podrškom za više rezolucije. Pored toga, prisutne su i inovacije u vidu sadržaja koji je bio izbačen iz originala, poput nekih boss fajtova, a tu je Horde mod igranja koji se može igrati sa još jednim igračem.

Nadamo se da će taj 23. jun brzo doći, pošto jedva čekamo da se ponovo upustimo u ove, sada osvežene, avanture.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top