PlayStation 4

Ghost of Tsushima bi mogao biti odložen

Pošto je pandemija virusa COVID-19 primorala da mnoge kompanije zatvore svoja vrata i zaposlene prebace na režim rada od kuće, došlo je do usporavanja u razvoju igara i raznih logističkih problema.

To je dovelo do niza odlaganja, na čelu sa The Last of Us 2 kao najiščekivanijom igrom godine. Da stvar bude još gora, sa objavom o odlaganju novi datum nije pružen, već tek treba biti objavljen.

Te objave još uvek nema na vidiku, ali izgleda da je u pripremi odlaganje još jedne Playstation ekskluzive – Ghost of Tsushima. Ovaj naslov koji se bavi feudalnim Japanom i samurajima je krajem decembra dobio datum izlaska, čime je naznačeno da stiže 26. juna za PS4.

Međutim, na sajtu Playstation Canada je primećeno da je datum promenjen, i da umesto 26. juna stoji 1. avgust kao datum izlaska. Ubrzo nakon što je primećeno, datum je vraćen na inicijalni ali nije otkriveno da li je reč o grešci u sistemu ili je u planu odlaganje datuma izlaska.

Pošto je The Last of Us 2 odložen, postoji šansa da će zbog sličnih problema biti odložen i Ghost of Tsushima, ali i kako Sony ne bi u kratkom periodu izdao dve ekskluzive. Ako se kojim slučajem dogodi, odlaganje od mesec dana nije preterano strašno.

Očekujemo zvaničnu izjavu Sonija.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top