PC

Procureo gejmplej snimak za Starfield, nadolazeću sci-fi igru smeštenu u Fallout univerzumu

Već nekoliko godina unazad se govorilo da Bethesda sprema svemirsku igru smeštenu u dalekoj budućnosti i u Fallout univerzumu, nazvanu Starfield, i njenu zvaničnu najavu smo dobili 2018. godine na E3 sajmu, nakon čega počinje dugi period tišine.

Starfield nije bio prikazan na E3 2019, ali se sa radom izgleda dosta uznapredovalo od premijerne najave, o čemu govore prvi procureli snimci gejmpleja iz ove igre. Zbog strogih pravila prema curenju informacija iz igre, Youtube stalno uklanja snimke, ali se uvek pojavljuju novi na raznim portalima tako da ćemo se truditi da vest osvežavamo pravovremeno.

Prvobitno objavljeni video koji prikazuje gejmplej ove igre, u opisu navodi da se radi o pre-launch verziji gejmpleja, a ujedno stoji datum “21.12.21”, što bi moglo da znači da će se Starfield tada konačno pojaviti pred igrače, i samim tim na narednu generaciju konzola

Gejmplej snimci prikazuju samo kokpit letelica i let svemirom pored planeta i crne rupe, dok je vidljivo i putovanje brzinom svetlosti na jednom od klipova. Prikaza drugih elemenata, poput RPG sekvenci i samog istraživanja planeta, nije bilo, a o tome se govorilo u ranim detaljima.

Sa otkazanim E3 sajmom, i Bethesda je odustala od bilo kakve vrste konferencije u junu, tako da će najnovije objave doneti u narednim nedeljama i potencijalno će se među njima naći i Starfield sa novim detaljima i prikazom gejmpleja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top