PC

Reper Trevis Skot će novi singl predstaviti u Fortnite: Battle Royale

Više od godinu dana je prošlo otkako je održav prvi koncert u Fortnite: Battle Royale, i to od strane EDM muzičara Marshmella, koji je bio izuzetno popularan i postavio je novi rekord po istovremenom broju igrača unutar igre.

Iznenađujuće, Epic Games nije nizao koncert za koncertom, već tek sada dobijamo najavu novog iskustva koje će se odigrati u tom maniru. Marshmello neće reprizirati ulogu domaćina ovoga puta, već će to biti Trevi Skot kroz događaj nazvan Astronomical.

Astronomical predstavlja iskustvo kreirano u potpunosti unutar Fortnite: Battle Royale i inspirisano je radovima ovog repera. Ovaj događaj će poslužiti i za premijeru potpuno novog singla, koji nije bilo prilike čuti do sada.

Prema rečima u zvaničnoj objavi, za Fortnite se sprema astronomsko iskustvo koje će igrači moći da dožive kroz nekoliko dana, umesto samo jednog termina. Događaj će se odigravati u više datuma, kako bi svako imao prilike da doživi ovo jedinstveno iskustvo i to – 24. aprila u 2h izjutra, i istog dana u 17 časova, potom 25. aprila u 7 sati ujutru i 18h, a poslednji termin je 26. april u 13 sati po našem vremenu.

U pripremi je još jedno unikatno iskustvo za fanove Fortnajta i Trevisa Skota, i jedva čekamo da vidimo šta je Epic Games spremio novo.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top