PlayStation 5

Zbog otkazanog E3 sajma, najave next-gen konzola i igara dolaze znatno ranije

Potpuno otkazivanje E3 2020 događaja zbog korona virusa je došlo kao razočarenje za mnoge obožavatelje igara, ali to donosi i nešto pozitivno, pogotovu za one nestrpljive među nama.

Kako navodi Danijel Ahmad, kredibilni izvor mnogih vesti u prošlosti, zbog ovog otkazanog sajma, mnoge najave nadolazećih igara i next-gen konzola će se odigrati pre sredine juna, za kada je E3 2020 bio zakazan. Veliki broj najava je bio “strpan” u nekoliko dana trajanja sajma, ali je nakon odlaganja rešeno da svaki izdavač sam odluči kako će i kada predstaviti šta ima u planu.

Tako će, prema ovom izveštaju, neki to učiniti pre E3 sajma kako bi pravovremeno napravili hype a neki će verovatno sačekati i kasnije učiti objavu. Prema rečima Ahmada, prvo pravo predstavljanje next-gen konzole i igara dolazi dosta ranije što bi značilo da već narednih nedelja možemo da očekujemo velike vesti.

Kada je next-gen hardver u pitanju, jedino se Xbox Series X vezuje za E3, pošto je Soni već ranije objavio da neće prisustvovati kao izlagač. Ahmad je u tvitu o tome govorio u jednini(konzola), dok smo mi u naslovu stavili množinu, i verovatno se pitate – kako to? Vrlo je verovatno da će i Soni u sličnom periodu napraviti konkretnu najavu Playstation 5 konzole, pošto je do sada svaka vest ili mini-event kompanije Majkrosoft brzo praćen nekom objavom vezanom za novi Playstation, kao kada je održan prvi Inside Xbox, a Soni je iznenada iste večeri predstavio Dual Sense kontroler.

Naravno, zbog trenutne situacije su promene veoma verovatne, stoga se u izveštaju ne spominju nikakvi datumi, tako da ostaje da čekamo u neizvesnosti.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top