PC

Majkrosoft, Warner Bros i Codemasters povlače svoje igre sa GeForce NOW servisa

GeForce NOW servis kompanije Nvidia je privukao dosta pažnje pošto je omogućio velikom broju igrača u svetu da besplatno, ili po niskoj ceni, zaigraju veliki broj naslova koje inače ne bi mogli na svojim računarima.

Osim pozitivne reakcije korisnika, ovaj servis se susreće i sa određenim problemima, izazvanim od strane izdavača igara koji svoje igre povlače sa ovog servisa. Ranije je nekolicina izdavača povukla svoje igre, poput Activisiona, a sada je ovaj servis značajno osiromaše, pošto su tri izdavača rešila da povuku podršku za svoje igre sa ovog servisa.

To je Majkrosoft sa svim igrama iza kojih stoji Xbox Game Studios grupa, poput Gears, Cuphead i drugih naslova, pa onda Warner Bros, što znači da na GeForce NOW nećete moći igrati Middle-Earth: Shadow of War, Mortal Kombat i slične, kao ni sve trkačine studija Codemasters.

Razlozi za ovo povlačenje mogu biti različiti, a mahom iza toga stoji postojanje drugih striming servisa ovih izdavača(poput Majkrosofta) ili su neki od njih u partnerstvu sa drugim kompanijama.

Svetla tačka ove najave je da GeForce Now dobija gomilu novih igara, zahvaljujući podršci kompanija Ubisoft, EPic Games, Bandai Namco i Bungie. To znači da će se na ovom servisu za strimovanje igara iz oblaka pojaviti Destiny, Far Cry i Assassin’s Creed igre, kao i mnoge druge. Više detalja o novim igrama možete očekivati u četvrtak, dan koji je Nvidia odredila za nedeljno dodavanje sadržaja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top