PlayStation 4

Final Fantasy VII Rimejk za tri dana prodat u preko 3,5 milona primeraka

Rimejk izdanja igara su popularnija nego ikada, od početka ove godine ih je već bilo nekoliko i oni su već ostvarili odličan uspeh kod publike i po pitanju prodaje. Toj grupi se pridružuje i Final Fantasy VII Remake, sa odličnom prodajom na samom izlasku.

FFVII rimejk se pojavio 10. aprila i u prva tri dana nakon izlaska je ostvario 3,5 miliona prodatih primeraka samo za Playstation 4 konzolu na kojoj je ekskluzivno dostupan. Brojka je dosta impresivna, čime je još jednom dokazano da vlada veliko interesovanje vezano za Final Fantasy igre, bilo da se radi o novim avanturama, ili o rimejk izdanjima starih igara.

Sa odličnom prodajom i reakcijama igrača, postoji velika verovatnoća da nas očekuje još neki Final Fantasy Remake, ali ako produkcija bude trajala više od 10 godina kao kod sedmice, moraćemo da se naoružamo strpljenjem.

Odlična prodaja će se nastaviti i u daljem periodu, a naredne godine će biti dodatno ojačana, kada se bude pojavila verzija FFVII rimejka za PC.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top