PC

Glasine – Nova Call of Duty igra smeštena u eri Vijetnamskog rata, nije reboot Black Ops podserijala

Kako se približavamo najavi najnovije igre u Call of Duty franšizi, tako je na internetu sve veći broj glasina koje govore o tome o kojem je naslovu reč.

Najnovije glasine dolaze od strane pouzdanog izvora kada su u pitanju informacije iz sveta gejminga, Džejson Šriera, koji iako nije fan ovih pucačina želi da podeli detalje.

Šrier je naveo da ovogodišnji Call of Duty naslov nije reboot Black Ops podserijala, kao što se nagađalo, ali je smešten u tom univerzumu sa radnjom koja će se odvijati u prošlosti, tokom Vijetnamskog rata i Hladnog rata tačnije. Navodi se i da bi potencijalni naziv mogao biti COD: Vietnam, ali to nije finalni naziv.

Ovim navodima su potvrđene glasine koje su otkrile da će novi Call of Duty biti smešten u periodu Vijetnamskog rata, ali je otkriveno i da za sada korona virus ne utiče značajno na razvoj ove igre, tako da je i dalje u planu da igru Activision i Treyarch donesu publici na jesen, ako se situacija dodatno ne zakomplikuje.

Activision uglavnom predstavljanje godišnje Call of Duty igre održava u aprilu ili tokom maja, tako da će to verovatno i sada biti slučaj, samo se moramo naoružati strpljenjem.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top