PC

Glumac iza čuvenog Far Cry antagoniste, Vaas Montenegra, tizuje povratak ulozi

Far Cry serijal je prepoznatljiv po izuzetno harizmatičnim i neuobičajenim antagonistima protiv kojih se ratuje tokom toka cele igre. U nizu Far Cry serijala najviše se definitivno ističe Vaas Montenegro, zlikovac iz trećeg dela, a o njegovom uticaju govori i to da glumca koji mu pozajmljuje glas i lik stalno prepoznaju na ulici.

Upravo je taj glumac, Majkl Mondo, u nedavno održanoj AMA sesiji na Redditu otkrio da bi se mogao vratiti ulozi u budućnosti. On je vezano za antagonistu u Far Cry 3 govorio da mu je izuzetno drag karakter i da će pamtiti tu ulogu, na šta se nadovezao rečima: “Ko zna… možda ću veoma uskoro reprizirati ovu ulogu?” .

Iako je formulisano kao pitanje, ovo definitivno zvuči kao tizer i to veoma iznenađujući, pošto je(SPOJLER)Vaas ubijen na kraju trećeg dela. Ako bi se ovaj karakter pojavio u nekoj narednoj Far Cry igri to bi ili bio spin-off naslov, ili bi se ispostavilo da Vaas nije ubijen u stvarnosti, već u mašti protagoniste.

Ubisoft se još uvek nije oglasio povodom nekog narednog Far Cry projekta, ali je vrlo verovatno da nije digao ruke i da nakon New Dawn radi na novoj igri, kojoj će posvetiti više vremena. Naravno, ovo ne mora značiti direktno video igru, već i film, pošto je Ubisoft izuzetno zainteresovan da svoje franšize prenese na filmska platna, kao što je učinio sa Assassin’s Creed filmom i The Division, koji je u fazi produkcije.

Po čemu vi pamtite Vaasa?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top