PC

Jurassic World Aftermath je nova igra u Jurassic Park franšizi?

Izgleda da će fanovi filmova o dinosaurusima, pogotovu onima iz mašte Stivena Spilberga, uskoro dobiti novu igru, ako je verovati nedavno podnetom zahtevu za trademark.

Universal Studios grupa je podnela zahtev za “trejdmarkovanje” naziva Jurassic World Aftermath 14. aprila, a prema telu za regulaciju sadržaja to će biti video igra. Na sajtu se samo navodi da je reč o mulitmedijalnom softveru, odnosno video igri, koji može biti namenjen za mobilne uređaje, računare, konzole, i VR uređaje, što je samo naznaka a ne i potvrda.

Nema drugih detalja o tome šta bi igra mogla biti i gde bi bila smeštena u Jurassic Park univerzumu, ali je prema nazivu velika verovatnoća da će se radnja odvijati nakon događaja iz filma Jurassic World: Fallen Kindgdom.

Prva Jurassic Park igra koja se pojavila nakon dugog niza godina je Jurassic World Evolution sa elementima menadžmenta, koja je dobila dosta pozitivnih reakcija publike. Dok ne dobijemo više detalja o Jurassic World Aftermath ostaje samo da se nadamo da je reč o pravoj akcionoj igri, kakvu ova franšiza zaslužuje.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top