Nintendo Switch

Nintendo pojačava proizvodnju Switch uređaja kao odgovor na veću potražnju

Nestašica Nintendo Switch uređaja na tržištu je problem koji traje praktično od februara, i sa širenjem korona virusa je postajao sve veći, pa je potraga za konzolom viška postala prava lutrija, u bukvalnom smislu.

Prema izveštaju, navodi se da Nintendo sprema odgovor na nestašicu i povećanu potražnju u vidu pojačanja proizvodnje, što znači da če se na dnevnom nivou proizvoditi veći broj uređaja nego do sada. Navedeno je da su proizvođači obavešteni o zahtevu da se proizvodnja u periodu od aprila do juna poveća za čitavih 10%.

Zahtev nije naredba, tako da zavisi koliko će se to ispuniti u narednom periodu, zbog čega je teško pretpostaviti koliko će Switch konzola biti proizvedeno, a u igri su i razni spoljašnji faktori.

Veća produkcija novih Switch uređaja je pomalo rizičan potez, pošto je tržište u ovom periodu izuzetno nestabilno i praktično zavisi od situacije sa korona virusom. To znači da bi potražnja vrlo lako mogla opasti, bilo iz razloga stišavanja pandemije korona virusa ili zbog mogućstva nastanka ekonomske krize.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top