PC

Otkriveni sistemski zahtevi za Microsoft Flight Simulator, spremite 32GB RAM-a i 150GB prostora

Iako još uvek nije zvanično otkriven, što će se odigrati u maju, datum izlaska za Microsoft Flight Simulator je izuzetno blizu, što potvrđuju i nedavno objavljeni sistemski zahtevi.

Ova simulacija letenja je već sa prvim trejlerom stekla reputaciju kao igra sa izuzetnim fotorealizmom, i mnogi su se zapitali kakva li će im mašina zatrebati. Odgovor je – zavisi. Sve zavisi od toga na koji način želite da iskusite ovu igru, da li sa detaljima na niskim podešavanjima ili na Ultra podešavanjima koja su raj za oči.

Majkrosoft je stoga predstavio 3 kategorije sistemskih zahteva, minimalne, preporučene i one idealne, ako želite da uživate u svemu.

Minimalni sistemski zahtevi:

Procesor: Ryzen 3 1200 / Intel i5-4460

Grafička kartica: Radeon RX 570 / NVIDIA GTX 770 sa 2GB video memorije

RAM: 8GB

Prostor na disku: 150 GB

Internet: 5 Mbps

Preporučeni sistemski zahtevi:

Procesor: Ryzen 5 1500X / Intel i5-8400

Grafička kartica: Radeon RX 590 / Nvidia GTX 970 sa 4GB video memorije

RAM: 16GB

Prostor na disku: 150GB

Internet: 20 Mbps

Idealni sistemski zahtevi:

Procesor: Ryzen 7 Pro 2700X / Intel i7-9800X

Grafička kartica: Radeon VII / Nvidia RTX 2080

RAM: 32 GB

Prostor na disku: 150GB (SSD)

Internet: 50 Mbps

Sistemska zahtevnost je izuzetno zanimljiva, sa velikim kontrastom između minimalnih i idealnih sistemskih zahteva. Microsoft Flight Simulator je možda i prva igra koja zvanično zahteva 32GB memorije, dok je i SSD preporučen za uživanje u svim detaljima.

U neku ruku sistemski zahtevi ne iznenađuju, pošto je u ovu igru implementirano preko 2 petabajta podataka iz stvarnog sveta, uz simulaciju vremenskih uslova po uzoru na događanja u stvarnom svetu, gde spada i odvijanje avio saobraćaja, zbog čega je potrebna određena brzina interneta.

Da li imate ono što je potrebno za igranje Microsoft Flight Simulatora na maksimalnim podešavanjima?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top