PC

Cyberpunk 2077 će biti jedna od najeksplicitnijih igara do sada

CD Projekt Red naporno radi na najnovijem iskustvu koje je značajni prelazak iz Witcher univerzuma u okrutni futuristički svet sa Cyberpunk 2077.

Da će igra biti puna nasilja videlo se već sa prvim prikazom gejmpleja, a bilo je i sasvim očekivano pošto se radi o CD Projektu. Međutim, novi naslov će biti još nasilniji od Witcher serijala, i može se reći da se radi o jednoj od najeksplicitnijih igara do sada, kada se radi o ovom developeru iz Poljske.

Više detalja o nasilju i ilegalnim radnjama u Cyberpunk 2077 se sada saznalo putem brazilskog odbora za regulaciju sadržaja i određivanje uzrasta kojem će igre biti dostupne. Cyberpunk 2077 će imati “Mature” rejting što je sasvim očekivano, i to zahvaljujući postojanju scena mutilacije, samoubistva, prostitucije i seksualne eksploatacije, silovanja, konzumiranja opojnih droga, i ostalih generalnih aspekata poput upotrebe vatrenog oružja, nasilja i psovki.

Nasilja i seksualnih scena je bilo i u prethodnim igrama ovog studija, ali je u pojedinim elementima eksplicitnost igre podignuta na novi nivo. CD Projekt Red nije otišao predaleko, pa je zabranio opciju napadanja dece prisutne u igri.

Cyberpunk 2077 se trebao pojaviti ovog aprila, ali je početkom godine odložen za septembar, sa nedavnim uveravanjem da dodatnog odlaganja zbog korona virusa neće biti.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top