PlayStation 4

Na internetu se pojavila gomila ključnih detalja priče iz The Last of Us 2

Ako želite da u potpunosti uživate u The Last of Us 2 kada se eventualno pojavi, onda je možda najbolje da ovih dana izbegavate internet.

Jedna od najiščekivanijih Playstation igara današnjice, nedavno je odložena na neodređeno, što je izazvalo gomilu negativnih komentara i curenje gejmpleja, a sada je nezadovoljstvo jednog developera dovelo do toga da se ogromni detalji priče pojave na internetu i pokvare predstojeće iskustvo svima koji ih vide.

Navodno, iza procurelih informacija stoji zaposleni u studiju Naughty Dog, kojem nije isplaćena zarada u celosti, i nakon presude u korist kompanije on je u znak odmazde na internet postavio veliki broj detalja vezanih za priču u The Last of Us.

Otkriveno je mnogo detalja, praktično tok cele priče i završetka, kao opis na Vikipedijinom sajtu, samo gore pošto igra još nije izašla.

Pročitajte još: HBO radi na The Last of Us seriji

Radi se na brisanju detalja i videa koji stoje iza informacija, dok je na forumu ResetEra i dalje  moguće pročitati ključne detalje priče, sa sve listom nivoa.

U nastavku teksta ćemo se pozabaviti određenim procurelim informacijama vezanim za priču, tako da ako ne želite da vam iskustvo bude upropašćeno prestanite sa čitanjem.



Navedeno je da će The Last of Us 2 imati dvoje protagonista, u prvom delu igre će to biti Eli, a u drugom Abi(karakter prikazan u ovom trejleru). Ovo dvoje protagonista će se pri kraju kampanje međusobno sukobiti i igrači će se kao Abi boriti protiv Eli. Što se tiče drugog dela kampanje u TLOU 2, postoji prelomna tačka u kojoj Džoel umire, a navedeno je da istu sudbinu ima i Džesi, koji ima dete sa Dinom.

Ovo je deo glasina koje su potvrđene na ResetEra forumu putem video materijala, dok postoji još glasina koje kruže sa detaljima priče, poput toga da će i Eli biti ubijena, ili načina na koji Džoel strada.

Iako su sada ključne informacije predstojeće priče u The Last of Us 2 otkrivene, na neki način smo još više zainteresovani za ovaj naslov. Dobro, neke šokantne momente znamo pa nas neće iznenaditi, ali to svedoči da je u pripremi odlično iskustvo.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top