PC

Test Drive Unlimited 3 bi mogao biti predstavljen u maju

Test Drive Unlimited serijal trkačina bi se ove godine mogao vratiti u život, sa najavom trećeg nastavka zakazanom za maj, ako je verovati glasinama.

Na Twitter nalogu “Back to Back” da će se predstavljanje igre Test Drive Unlimited 3 odigrati tokom maja. Iako se radi o sitnom nalogu koji nema neke vidljive konekcije sa industrijom, zanimljiv detalj je da se na ovom nalogu pojavila informacija da se radi na Crysis remasteru, pre nego što je Crytek to zvanično potvrdio.

Na ovo se nadovezuje glasina sa početka marta ove godine da se na novoj igri u serijalu radi, i da iza nje stoji studio KT Racing – Klylotonn, čime je majsko otkrivanje veoma verovatno, pogotovu kada se uzme u obzir da Soni i Majkrosoft za naredni mesec planiraju zvanično predstavljanje naredne generacije konzola zajedno sa igrama za iste.

Prvi Test Drive Unlimited se pojavio 2006. godine sa velikim oduševljenjem za fanove simulacija vožnje, pošto je u to vreme donela ogromnu slobodu vozikanja po virtuelnom svetu i kasnije je inspirisala nastanak mnogih igara u tom maniru. Drugi deo je izašao 2011. sa slabijom reakcijom publike zbog postojanja tehničkih problema i slabih inovacija u odnosu na original.

Naravno, dok dobijemo zvaničnu potvrdu da je Test Drive Unlimited 3 u razvoju, ove glasine moramo uzeti sa rezervom.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top